scorolling text

" SHARING IS CARING "

Wednesday, November 9, 2011

Sahabat Yang Q sayangi

hello pejam celik sdh lama Q x update Q pnya Blog nie... :)
hmm actually Q mau cita baa nie apa yg jadi lama sdh tp br skrg Q mau luah kan..hehe 
Facebook!!! sapa yg ndak knl pesbuk nie kan macik pacik pon tau main nie brg pa lg yg muda2 mcm kita nie..
ish ada la satu kali Q tbaca posr sorang member nie yg rapat giler la ngan Q..mgkin dia post x bmksd apa2 tp maklumlah ati kecil perempuann cpt tersentuh mcm Q la...Q sedih btl bc post 2..Q tau la member Q b'angapan yg Q da lupa mrka..tp actually Q sangat merindukan mereka..Q syg sangat dgn org tp Q sedih jg tguk post2 drg yg ckp membuat Q tersentuh...ish ndak pa la yg penting Q mau km tahu yg Q syg sangat dgn kamu LOve U Ever N ever :)

Tuesday, May 10, 2011

Hobby Q


Halu Guys Lama da Q x Update Q pnya Blog nie..Actually Now Q mo Share baa nGan kamu apa yg Q suka BUat heheh..
Picture??soma org tau la baa..apa 2 picture kan..tp Q nie lain ckit Q suka bgambr tp ndak suka Q gambr org..amcm 2?hahaha pa buli buat nasib la Q sdh mcm nie...Tup..Tup Q model ka?sampai suka bgmbr?owh Really2 NO!!!!!! ahhaha tapi kalo ada org mo kac jadi Q model Buli jg ahha..tp tnggi Q ndak cukup cz Q nie Lowet la kata cuzie2 Q..pa2 pon itu blakng cita yg pntng i Loike Take PIcTure..ahha baa Q share kmu la pic Q yg Latest nie..



Hah yg ini masa Hari Ahad Malam km p Beach bw My BFF..hubby yg take my Pic..


Lawakan Pic Nie...i loike this pic
ceh ini mnta puji jak ahah
nie pon smart ahhah
Naa yg ini Q main dgn Bayang2 Q ahhaha
 pose dr blakng ahhah
 owh yeah sally
Hubby I Believe i Cant Jump..ahha
Lawa Kan kasut kami ahha

Tuesday, April 26, 2011

Home Sweet Home

hohoho....ari nie Q mau share pasal bilik kesayangan Q huweee jan kamu orang jeles ya...warna bilik Q nie Hijau..Knp hijau cz Q like wana Hijau hihihi...Dalam Bilik Q nie ada 1 katil 2 alamari kain knp 2 almari biasa la bnyk kan baju Q ahhaha..selain itu ada meja solek..Y ada meja solek Q bsolek ka???ceh ndak la meja 2 memang satu set ngan katil & almari Q ahhaha...ada juga bakul sampah,meja gosok baju wakakka...buat masa skrg nie bilik Q kosong la teda org tdo kcuali Q balik tawau la br Q dpt tdo bilik Q..hihi Q rndu pula sama bilik Q baa..padahal baru jk Q p lawat huhu..sapa jaga bilik Q??biasa la ada kerabat Q sana para Patung2 Q bgs2 kamu sana ah Tuan Mo rndu nie..ehhe baa ndak paya la Q bg tau detail pasal bilik Q nie nnt kamu org Jeles pula huhu...kamu tguk2 la ya pic bilik Q..


Naa ini la Katil Q...bnyak kan rakyat Q hahha tp yg lain blm kuar lg 2...cz ndak sempat kjp jk Q p lawat drg satu mlm jak..ahha


Naa d sudut sana 2 ada lg tesususn kerabat2 Q...baa diam2 sak km sana ah...


kamu prasan ka knp ada 2 Garfield??hheh itu bkn Q pnya tp my BFF pnya..itu Bf dia yg dulu bg..tp masa dia dtg stay tmpt Q dia lupa bawa so Q da sound bg ngat dia tp dia kata ngan Q ko tlg jaga kan jak la cz drg da putus so Q jaga la c Garfield 2 sampai skrg mau tiga tahun da...huh


Naa yg ini pula Almari Kain Q huhu yg tngah 2 meja solek tp Q x solek pnya org jimat cz sapa dpt Q ahhaha


baa kamu org tguk la kasut Q bnyk kan tp itu blm semua lagi ya hahah

baa cukup laa nnt Q update lagi Q pnya Home Sweet Home bye

Tuesday, April 19, 2011

Sapi Island...

Huh Nie cita lama yer..x da karaja so Q cari la karaja p update Q pnya Blog Dgn gambr-gambar Q ngan kawan 
 Mari Lihat gambr kami huhu
Q,Abby,Mei-Mei & Nad nie la sumandak yang p pulau ari tu2 lawa kan kami ahhaha cumil g2 lol



Naa yg di depan nie Tanak Wagu ahhaha nama dia "Paull Albanus" kami org pnggil Dia C Boy...Dia nie kalo ktawa naa dia la paling Kuat Sound ahaha Karaoke??Dia juga la juara?ceh jan mara Lai..nnt ndak semboi..


Naa yg abg Semboi Nie nama dia Tito ahhaha..Dia Diam org nya tp kalo ngam kepala nya naa ndak paya ko ckp pengambur juga..ahha Tito Cool..baa Abg Tito mana Camera Saya Rindu owh mau bgambr ahha...


Naa balik-Balik muka kami jk ada kan ahahha..Q Mau Ctau ini Yang D blakng @ yg Paling Kicik..Nama Dia Nadia tp km pnggil Dia C Nad..huhu Kicik bkn smbrg Kicik nie...Tguk La Saiz kami Ampir sama jug akan.ahhaha baa Lai Tanang Ko d Blkng...

Naa Yang Paling Depan Nie huh Kicik Juga c mei-mei km pnggil dia..kamu org tguk kcik tp usia huh susah la mo kac tau Tua da...ahhaa Jan Marah untie Nnt Tmbh Kicik..



Huh Yg Pigang Camera 2 Q la..Memang Da Hobby Q mau Gmbr so Jan kamu heran La dimana jak Q da Interprem hahha Jan Jeles ah...Apa Ko Tguk2 To???


Naa Yg kakak Satu nie Dia lah Yg paling Tua Antara Kami Semua Dan Q la yg Paling muda hahaha Betul KAn sista Abby,,,jan mara..


Naa ini c Mei-Mei yg sakai nie mo bgambr dgn itu pelancong hahah 2 la smngat dia huhh...
Baa kamu org Tguk la Gambr2 KAmi yang Lain:
 lalalalallalllalalallalal
Cakkkkkk





<< Kau Ilham Ku >>



Beribu bintang dilangit
Kini menghilang
Meraba aku dalam kelam
Rembulan mengambang
Kini makin suram
Pudar ilhamku tanpa arah

Sedetik wajahmu muncul
Dalam diam
Ada kerdipan ada sinar
Itukah bintang atau rembulan
Terima kasih kuucapkan

Izinkan kumencuri bayangan wajahmu
Izinkan ku mencuri khayalan denganmu
Maafkanlah oh...
Andai lagu ini
Mengganggu ruangan hidupmu
Kau senyumlah oh...
Sekadar memori
Kita di arena ini
Kau ilhamku
Kau ilhamku...

Wednesday, April 13, 2011

Q sibuk study nie.....huweeeeeeeee

Hari nie Q sibuk kac siap proposol utk  ceramah nnt mengenai internet huhu,,sibuk da kami sama kazen Q cik santi tj siapkan karaja nie cz bos mau submit sdh,yang parah nya lagi kursus 2 3 ari ntah apa yg km mo ajr nnt org 2 buat..ahhaha Bisness on9 kunun!! usahawan yang berjaya lg kami ajr nie ahahh,kami pon sibuk stdy juga skrg nie...Baru yg d ajar org2 Gov under MARA..nanaaaaa risau tahap gaban da nie...hehheeh baa apa2 pon siok jg la km pon dpt juga blajr yg baru ahahhaha..baa mo cntinue stdy da nie...wakakak

Monday, April 11, 2011

My Xxx HouseMate Miss U All

Halu..Halu...arr ari nie Q mau share ckit pasal kwn seumah Q nie time km tnggl sama2 la huhu Di Mula kan Dahulu yg Paling Matang ahha :

Hah yg ini Nama Dia Trisah Anak Adoh hihi jan Mara Sis Full Name,Dia Pnya DOB:10-8-85.Asal Kakak nie Tawau La Dia nie memang sangat Funny bab anyTime,Anywhere jak Dia bole melepaskan Bom/Racun pewangi kan Sista??itu la kelebihanya..huhu yg kakak nie pon org nya Cerre/cerewet ahha.Dia nie baru juga abis stdy sana Unitar..Skrg dia jd Tukang Tanam Anggur Yg berjaya ahhah..jan mara sis!!nant ndak cmuil..
NEXT:

ah kalo yg ini kami pnggil Dia mimie,dia pnya DOB : 5-2-87,Asal Mimie Ranau hmm kalo mimie nie jarang stay sama kami cz ptg jak br dapat jmpa cz dia paling awal kuar umah kalo pagi then paling awal blk pas 2 dia bekurung jak d bilik ahha susah mau cakap ngan dia Line Bz Terus kan sis??hihi tp kalo ada topik utk Diet naa Dia la paling suka utuk mengurangkan Lemak ahhaha kan mie??tp yg sbnar nya dia nie bukan la Bsr pon yg sedang2 jak haha...Jan mara Mie!!ko Ndak rndu ka dngr saya ketawa??ahh
NEXT :
Make up Dia la juara...Lata Lita Pom ahaha yg ini nama dia Allycia Elvis Presly huhu nama Bapa 2 yang mahal..km panggil Abby kan Darl..hmm Kalo dia nie knl btl da Q huhu mau 3 tahun kami stay sama,,susah dan senang ahhaha..DOb : 19-8-87..kalo org nie pasal shopping naa dia la juara nya,biar teda doit hahah cuci mata pon jadi kan syg ahhah..Dia nie satu bilik Q sama2 tido lain katil wakaka dia nie kalo cita pasal kurus kan badan naa dia la yg paling tp kalo melantak makan naa jan d bilang dia juga juara...ahah Diet ka Darl?tp mask sadin subuh2 ahah lapar baa..Suamndak Kota Marudu
NEXT :
Novel!!!dia la paling Annie Thien Li Len nama di beri oleh family utk c gadis ini,naa kalo dia nie suka btl Q kaco kalo dia tdo cz time km mo kuar uma dia baru mau tdo br blk keja kan hihi kan Ann ndak lama dia sakit jantung la balik2 Q kac tkjut dia ahha..kalo tdo dia la juara,tp sblm tdo apa yg dia buat??huh apa lagi kalo bukan baca Novel!!dia nie suka btl beli Novel bnyk da Novel nya Kadang kalo bosan pndai juga Q trt serta p baca Novel nya Dalam Masa sehari pon dia bole habis baca Novel!!! Dia Nie Santai jak pnya org..Apa yg dia suka makan??Q tau huh Sotong!!ayat annie kalo mau beli sotong!! Q beli tp ko yg masak ahhaa kan Ann??Ko 2 tk sapa Q la tukang masak sotong nya ahhaha....jan mara ann nnt ndak cumil Solata  baa nie Sandakan Mari!!DOB : 26-7-89
NEXT :
1-1-90 Q lahir New Year!!! mama Q tkjut baa dgr merecun jdi Q pon tekeluar la ahaha jan mara mama!! ah yg ini Q la...Ketawa paling kuat d rumah org tdo pon Q bole lg ktawa terbelahak skit tlinga jiran sebelah bilik sorry Mimi...And Paling dgr kalo Q ktawa Eyot yg tido d luar haha sorry syg..Q nie teda la yg istimewa x tau mau cita apa org yg nilai Q...tp kalo pasal kena2 kan org Hobby Q la..wakakak pengacau juga Q d ruma nie...suka gurau2 dgn org teda Gurauan Teda la Seri hihi pandai la pula berkata2..ceh!! Q nie paling suka Tido!!Jalan!!shopping!!makan!! ndak tau da mo cita pa pasal Q biar la kwn serumah Q jk yang knl Q..ahahha...
NEXT :
Ceh ini ChrisLAmpir  Q pnggl cz rmbt dia panjng dan geriting hahaha,,tp nama dia Yot baa kamu nie ahha...Kalo yg ini paling samseng kalo karaja ikut suka ati jak dia mo p keja ka x!!ahhaha jan Mara Chris LAmpir...LAmbt loding dia nie!!apa yg dia suka Tanpe ahha sikit2 mo mkn Tanpe malr mkn Tanpe nnt muka pon mcm Tanpe wakakka jan mara !!Dia nie kicik tp kalo mengurut naa siok opo kan Yot..Tq cz selalu jd Tukang Urat Sya..sy rndu ko urut saya!!dia nie kuat mara juga nie!! Cerewet main antam jak kalo ckp huhu..DOB : 7-4-90 dia dari sipitang...huh
NEXT :
huh Bukan Ritey la baa kalo ndak panas baran hahaha DOB : 23-6-90 dia nie kuat btl Emo ati2 ckp ngan dia salh skit naa siap la kamu..dia nie diam pnya org tp kalo bckp pedas juga,dia nie jarang d umah kadang jak baru ada d uma susah la mo lepak sama dia huhuh..tp kalo dia nie susah sikit la mau bw main takut slh ckp aggaga nnt bole perang pula kali slh ckp kan dia emo ahahha kian Ritey!! 
Finish
ini La kisah kami serumah ahhaha..Miss U All May God Bless U !!

Saturday, April 9, 2011

Dalam Banyak-Banyak Student!!!

Naa Q mau cita nie dalam bnyk2 stdnt Q akhirnya ada juga Q jmpa stdnt yang btl2 lambt pick Up nya huh..tansion juga ajar nie..huh di sini la juga q belajar tk sabar dgn org yg lambt mcm nie..blm sampai brp saat Q ajar da lupa amcm 2??Hampir Gila Syukur la jg ndak gila..Da pula kadang stdnt Q nie sok tau kalo d ajar semua tau maka yg d buat bnyk salh ahhaha....Tp kalo yg stdnt Q lmbt pick up nie lain pula betul2 lmbt..adeii kalo dia salah buat atau lupa mesti dia ckp mcm nie :Bangang juga,Bodoh, adei mcm2 la lg dia ckp jd Q nie dgn Lembut hati pon berkata : jan mcm g2 belajar pelan2 lama2 ingat juga 2...huwee maka dalam ati Q ahahhaha...jahat juga nie...cehh tp luaran jk Q jahat ya dalam ati Q baik baa..mskipon lmbt pic up stdnt Q.. Q ajar2 baa pelan2..kan skrg pon Q tgh ajar la stdnt Q nie!!huwee baa nnt kt smbng lg cita bye.........

Friday, April 8, 2011

sakit hati?cemburu?

huh nmpk gaya nya ada org yg sakit ati dgn hubungan org lain!nampak gayanya ada org yang cemburu!tp jan salah kan org!salahkan diri mu sndri sebab kau yg sdh pupuk dalam diri mu tk cemburu dgn org lain!lg satu kita nie d bagi akal dan fikiran so kita bole fikir mn yg baik dan tidak.so ingat Perwatakan Mu Melambangkan Diri Mu!sama saja kau mengata org kau panggil org bgtu la diri mu yang sebenar,tidak guna rupa yg lawa kalo berkata2 ibarat org yg tiada akal fikiran..sayang sekali kalo ada orang yg sedemikin rupa,Plizz Pray tk org yang mcm nie..satu perkara lg laman sosial nie gn kan la utk kbaikan bukan d jadikan tmpt utk mgamuk.makian dan lain2!!thanx la sape yg baca nie!!hahaha

Monday, April 4, 2011

Stressssszzz

Huh smlm kurang btl tdo Q d uma baa Stress btl Q..Selalu org stress dgn kerja,study,Tp Q lain stress Q dgn Kakak Harimau dpn bilik Q mau Gilak jak Ndak issh kin panas nie...Sot Pnya Husband & Wife sampai subuh pon mau bgaduh benda yang sama Gara2 kamu la Q ndak dpt tdo...bdn kecik tp suara huh btl2 mcm harimau yg mengaung 2.Bgduh pon mau teriak2 baa...bnci btl nie..yg Husband nya pula nie da la Gigi ndak cukup,Kogutan lg balik,tlampau moginum.naa mati la Harimau vs Serigala...ahhaha sot pnya org..tp kasian juga dgn anak2 nya baa..sudah la bsusun mcm tngga..ndak lg d urus baa mkn pon ndak kasian nie..dah g2 kalo gaduh dpn budak2 lg..konpom la anak bsr nnt mberontak..huh Doa kan jak mereka baik2...
ah yg paling Lucu lg kalo drg gaduh ayt drg : saya kasih tau ko ah..itu jk d ckp huhu sdh la nnt smbg lg bye

Wednesday, March 30, 2011

Belajar..

huh ari nie Q mau share dengan kamu org cz Q belajar sesuatu yg baru lg,,Berbaloi dan memajukan diri chewaa huhu...Q br sampai opis baa nie Bos kami tadi Suru Q sama kwn Q p MAA Suruhanjaya Koperasi sana Wawasan..heheh Q d suru p blajar mcm mn mau buat mini mesyuarat huh biasa la kan Q nie mn ada bljr buat minit dulu Q blajar psl komputer jk so ari nie dpt bljr yg baru la pula..siok juga nie..kami p bincang mengenai Koperasi yang baru mau di tubuhkan..huhuhu brp bulan sdh Q cni opis ndak lama Q jd org bissness la nie hahah hu skrg Q mau buat minit lg nnt br cita lg bye

Monday, March 28, 2011

Hari Ini!!!

Hmm ari nie Q ada 3 lg student Baru." Student Computer " best juga nie kalo ada student jadi ada juga la Q pnya Income hihih,..tapi dalam masa yang sama perut Q sakit btl ish kamu tau la kan kalo org berpenyakitan nie..hmm selepas jak ari 2 Q d Operat macam-macam sakit Q dapat skrg nie.ish terutama nya d bahagian perut la huh sakit btl la..mcm mau pecah ndak tahan nie..kalo Q ikut kan ati ndak mau Q p Keja ari nie tp??Atitude 2 mst Disiplin..so Q pon p ofis la dgn senang ati dan perut yang sakit..apa2 pon happy juga la sebab dalam masa yang sama Q masi bole lg tulis blog walaupun perut Q sakit..hmm Q sakit perut bukan sebab mau buang air..Tp sakit Perut Bekas tmpat Operat...Q risau jak nie kalo Q Luka Dalam Lg mst drg Family Q risau..ish Tlg eh..baa nnt Q sambung lagi tulis blog Q ada student nie mo d ajar..Bye

Saturday, March 26, 2011

Silap Naik Bas...

Arr ari nie Q mau cita ngan kamu..Td pagi Q lambt bngun Q set Alarm jam 6..tapi Q bangun jam 6.45 hihi biasa jam d tarik-tarik kan..Q p la mndi cpt2 tp skt pula prut Q huh bikin geran btl...so Q melabur la saham Q yg mahal d pagi ari..ahhha...jd lmt la sdh Q mo p keja nie..huhu dengan pantas Q siap mo p keja..then otw la Q p tnggu bas..DISEBABKAN Q takut lama so Q naik la bas dengan senang ati kunun...huhuhu  supaya Q awal sampai ofis la...naa skali tguk silap pula Q naik bas huwee pnya malu silap naik dengan muka slamber dan kaver malu Q pon tnya la "aik bas nie ndak p kk ka??" driver bas 2 ckp ndak la!! naa dgn senyuman Q yg manis nie Q trn bayar tmbng dengan perasan skit ati dan mara so Memang la Q lamt smpai ofis nie..ish Geram juga la..akhirnya ada juga bas yg Q tnggu huh..akhirnya smpai juga Q opis  hihih baa nant kita smbng lg..bye

Thursday, March 24, 2011

My Lovely Family...

Ha ini My Lovely sista nama Dia Ika

 Ha yang ini pula Twins huhu


Borink & Ngantuk....

selamat pagi....hari nie Q mau cita..huh borink nya Q rasa d opis nie ndak tau mau buat apa baa..sdh la Q borink ngantuk lg...hihi BUli ka 2 arr kalo Q tnya bos Q mau tdo???ahahha kalo la bos blang Buli dgn laju Q tdo nie...eh sdh la Q ngantuk nie sakit lg kpala Q..badan Q la arr semua la baa sakit mcm org tua jg...ahhaha...
smlm kan kwn sebelah bilik Q ckp dgn Q..Sally Gemuk sudah ko eh!Apa ko makan ?Ada rasa mau mkn asam-asam?ish ada ka drg tnya Q g2 sottt...jd Q tnya la drg balik apa Q yg Gemuk??terus drg blang perut Q!!!!ahahhaha ktawa terus Q....ooo terus Q cakap la memang la kan abis mkn terus tdo naa perut pon Gemuk/Buncit/Borai la jd nya...tp sebenarnya risau juga Q 2 huhuh mn tau Q gemuk sdh hihi...jadi tadi sampai ofis terus  Q p timbang berat la...sama juga berat Q ndak ada tambahan huh makin kurang ada la...ahhaha Q rasa berat Lemak jak nie..hihi sdh la pnat da Q tls..skrg pon mata Q da segar huweee TQ/..

Tuesday, March 22, 2011

Angan-Angan Q...

huh kan bagus kalo ada org bg Q duit???hmm Duduk-Duduk jak terus dia blang nak Sally Duit ambik nie buat shopping waaaa dengan senang ati Q ambik 2 duit huhu...kalo la ada doremon kan bagus juga..bole la Q mnta apa yang Q mau hihih....Tapi semua itu kan hanyalah ilusi ishxxx benci btl Q nie teda duit ah ndak suka la semua mau d control????ndak bole ini la!ndak bole itu la!ahhhhh tidak....Q benci oo teda duit!!!ish susah nya Q rasa mau jimat???hu terlebih jimat sudah Q nie....naa kan geram lg nie semlm ikut kwn kuar p bandel then drg shopping d bandel waaa jeles nya Q...!!!! eeeeeee Bole ka tu ar kalo Q duduk jak terus duit tu dtg????hmm Q mau juga baa cr keja partime tp mama sama bapa Q mara mcm mn juga!!!ish  bingung sdh Q nie pikir duit...semua pon mau guna duit....ada ka yg free ya???ndak suka Q mcm nie..ishh ..ada ka org ya mau bg Q duit????hmm mls da Q tulis Q bnyak2 bikin sakit ati Q jak fikir nie!!!k la nnt Q cntinue lg..Bye

Monday, March 21, 2011

Love 4ever N ever

Naa ini gambar Q sama Hubby....Time nie kami kuar sama kwn mau p Karaoke kunun huhuh...nie gmbr masa awal tahun 2011 lg sweet kan hihihi...tguk muka nya cool jak..cz org nya pon memang mcm 2..hahahh apa2 pon Love U la Hubby...dnt Noty-Noty arr...sory B ndak tau sdh apa mo d cita lg..nnt Honey ada masa tlg lg blog pasal Hubby la..ahhaha Bye..

huh..

huhu..lama sudah Q ndak tulis blog nie...kalo raji baru q buat la..
skarang Q senang sdh dengan tmpat praktikal Q nie..teda sdh org yang mukanya macam d tampar setan sdh..
jd Q pon kurang Dosa la sdh ahahha...syukur jg la drg da TAMAT perkhidmatan...kalo ndak bnyk lg dosa Q..
Skarng tinggal kami 3 jk d opis sama Bos 4 la..yeahh..senang yang teramat la...kan bagus kalo dari dulu mcm nie...skarng bulan 3 sdh..ndak lama lg Q pnya perkhidmatan yg tamat ahhaha...
d mana la Q lepas nie???Q mau Terus keja nie..kalo ndak boring nanti hmmmm?? hari nie kami kac bersih ofis...bnyak btl brg kitar semula nie...kalo jual banyak la kemasukan..ahhah DUIT ba tu...huh tp ada lg blm siap kami kemas !!ari nie juga bos suru kami baca Mini Mesyuarat Koperasi..tp blm lg Q baca ndak lama d goreng sotong la nie..hihihi..Best nie praktikal d sini bnyak yg Q bljr terutamanyapasal bissness la..hahah angan2 Q "SALLY SEORANG USAHAWAN YANG BERJAYA"hahahah perasan la pula..sdh la nnt melalut lg Q tulis..bye..nnt kt smbg..

Tuesday, March 8, 2011

DUIT....

kenapa hari nie Q mau cerita pasal duit???
sebab hari nie Q teda duit..ishh susah nya Q rasa kalo teda duit nie semua pon ndak bole jadi,!!!apa pon semua mau guna duit..sakit o teda duit..tp hari nie Q mau kongsi sama km,semenjak Q tnggl sndr nie hidup berdikari bnyak sdh yg Q belajar..macam mana mau jimat?macam mana mau cr duit@kerja?huhu susah nie jg mula-mula Q blajar..tp ok jg la ada s'org  yg cukup faham dgn prangai Q...dan selalu kac ingat Q la cr guna duit kalo ndak hantu  shopping jg Q nie...hmm kalo mnta diut senang la kan.."mak,pak" minta duit...tp skrg ndak buli..bsr sdh kan Q..huhuhu mau cari sndri...tp skrg Q blm krja mcm mn mau cari sndr..huhu skrg nie Q baru praktikal...
huhu dalam brp bulan nie Q memang kena jimat abis la...teda duit Q..tlg.....tlg