scorolling text

" SHARING IS CARING "

Friday, November 30, 2012

Teringat Kenangan Bersama HouseMate :( im Gonna miss them


Morning macam biasa la rutin harian aku kerja sbagai sorng "RECEPTIONIST " huh 

owh ya hari ni aku tguk balik zaman kegemilangan aku ehehhe zaman study kunun :) tguk pnya tguk sampailah aku tjumpa bbrapa gambar yg membuat aku sangat merindukan dengan housemate aku & rumah sewa aku :( ni gambr yg aku maksudkan  tuuu


OMG aku sangat rindukan saat nie :((( aku rindu juga roomate aku masak mcm nie :(


ok cukup la dulu nnt dtg pula prmpn yg suka lepas kja tu....bsuk i smbung lg ok byee :)

Wednesday, November 28, 2012

Kerja Oh kerja ^ ~ *

28/11/2012
 Hello :) lama da x update aku punya blog nie kan so ari nie dan ari seterusnya aku akn update sdh aku pnya blog :) aku mau jadikan blog aku nie mcm diari Q..kalo aku mau cerita bnyk yg q mau cerita ni tp pnt la taip2 pnjng2 heheh kompom x habis crta aku ^ ~*!!!
HMm kerja oh kerja sapa yg ndak tau pasal kerja ?? tipo la sapa yg x tau tu kan...macam aku la rutin harian aku bangun pagi pgi kerja balk ptg huh :( penat nya bole ka satu hari nnt aku mau jd bos??mau ada bisnes sndr x mau la krja mcm skrg nie...lg pon skrg nie ndak berbaloi la apa yg aku buat dengan hasil aku "gali lubang tutup lubang " bee sampai bila mau mcm nie??capek deh :(
Sekarang ni aku kena blajar lagi benda baru..acctly aku ndak mau aku mau memberontak tapi think the positive blajar dan jadikan ia ilmu dan pengetahuan :)

Wednesday, November 9, 2011

Sahabat Yang Q sayangi

hello pejam celik sdh lama Q x update Q pnya Blog nie... :)
hmm actually Q mau cita baa nie apa yg jadi lama sdh tp br skrg Q mau luah kan..hehe 
Facebook!!! sapa yg ndak knl pesbuk nie kan macik pacik pon tau main nie brg pa lg yg muda2 mcm kita nie..
ish ada la satu kali Q tbaca posr sorang member nie yg rapat giler la ngan Q..mgkin dia post x bmksd apa2 tp maklumlah ati kecil perempuann cpt tersentuh mcm Q la...Q sedih btl bc post 2..Q tau la member Q b'angapan yg Q da lupa mrka..tp actually Q sangat merindukan mereka..Q syg sangat dgn org tp Q sedih jg tguk post2 drg yg ckp membuat Q tersentuh...ish ndak pa la yg penting Q mau km tahu yg Q syg sangat dgn kamu LOve U Ever N ever :)